Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Λίγο πριν τις εκλογές… .

 Τα Μνημονιακά Στρατόπεδα οχυρώθηκαν για τα καλά με «πανστρατιά δυνάμεων» αφού κατάλαβαν ότι μέσα σε 23 ημέρες από την Ιδρυτική Διακήρυξη του κόμματος των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» ο Πάνος Καμμένος και το διαδίκτυο τους έχει κάνει ήδη μεγάλη ζημιά.

Μετά από μια πρωτοφανή αναμέτρηση με τον εαυτό του, ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αναφώνησε με πράσινη χροιά το σύνθημα «Αρχίζουμε» , ενώ ο Αρχηγός της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, ζήτησε με σθένος από τους Πιστούς Του να του δώσουν τη Δύναμη ώστε να Ηγηθεί και να γίνει το κόμμα του Αυτοδύναμη Κυβέρνηση παραμένοντας σταθερός για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια… στις μνημονιακές του θέσεις.

 Δεν μας είπαν βέβαια πόσα χρήματα θα δαπανήσουν για αυτή την πολυπόθητη κυριαρχία τους. Ήδη πληροφορίες αναφέρουν ότι δημόσια κτίρια και υπάλληλοι «άρχισαν» να επιστρατεύονται από το ΠΑΣΟΚ, με σκοπό μια ακόμα πλύση εγκεφάλου στον Ελληνικό λαό και μια δόση υπνωτισμού για τον Έλληνα πολίτη την Κυριακή. Δηλαδή, μετά από τα περίφημα κοσμητικά επίθετα που μας προσφώνησαν και μετά τις αξιομνημόνευτες εκφράσεις, όπως «ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ», «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ», «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ», τώρα η Ελλάδα καλείται να ψηφίσει τα εξής:

 «ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ», «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΡΟΤΟΥ – ΜΑΣΤΙΓΙΟΥ», «ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ», «ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ», «ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ», «ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ», «ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ», «ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΑ». Τώρα (στην προεκλογική τους εκστρατεία) μας λένε ότι πονάει η ψυχή τους και μας ζητούν συγνώμη. «ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΕΛΛΗΝΑ…», «ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ… μέχρι να έρθει το επόμενο μαστίγιο…». Τι αναπτυξιακή ειρωνεία…!


 ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΑ! Δηλαδή από «ΕΛΛΑΣ Α.Ε» πώς αλλιώς θα μας βαπτίσουν οι νονοί μας; Εν τω μεταξύ, από την άλλη μεριά, η κατηφόρα είναι μεγάλη και απότομη. Στη Συγγρού κάνουν οτιδήποτε μπορούν για να δείξουν ότι νοιάζονται, ότι αναγκάστηκαν να ψηφίσουν και να εγκληματήσουν.

 Ανακάλυψαν όλοι τώρα τα social media, αξιοποιούν τα μέσα, διεισδύουν σε Βlogs και σε ομάδες του Facebook των Ανεξάρτητων Ελλήνων, μεταμφιεσμένοι άλλοτε ως μέλη όπου πίσω από μια φωτογραφία βρίσκεται ο κακός ο λύκος έτοιμος να παραπλανήσει και στο τέλος να κατασπαράξει την κοκκινοσκουφίτσα , άλλοτε ως spams που πετούν από Βlog σε Βlog, δημιουργώντας εντυπώσεις με απώτερο στόχο την παρέμβαση και παρεμπόδιση του έργου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Όλες αυτές οι Πεφωτισμένες Γερμανοφιλικές Στρατηγικές και Ευρωτακτικές των Εταίρων μας, δεν επηρεάζουν ούτε στο ελάχιστο την δύναμη της ψυχής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ούτε στερούν την ανάγκη των πολιτών έκφρασης ενός μεγάλου ΟΧΙ στην υποταγή της Ελλάδας, ενάντια στους εκβιασμούς της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

 Αντίθετα, προκαλούν θαυμασμό και παρακίνηση για ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας. ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ! Μην ξεχνάτε ότι το νεοσύστατο κόμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ήδη καταθέτει ενδιαφέρουσες και αποδοτικές προτάσεις για τον απεγκλωβισμό της χώρας μας από τις ληστρικές επιδρομές του Ράιχενμπαχ, από την οικονομική κατοχή του Δ’ Ράιχ. Να σημειώσουμε δε, ότι σε αυτό το κρίσιμο σημείο οι ΕΛΛΗΝΕΣ έχουν «γεννηθεί για τα δύσκολα», έχουν «πλούτο» που δεν μετριέται σε Ευρώ. Πλούτο που θα ζήλευε όλη η υφήλιος.

Να θυμάστε επίσης ότι οι Εθνικές μας παρελάσεις ανήκουν στον Ελληνικό λαό και δυστυχώς πάνε να μας τις καταργήσουν και αυτές… Δεν είναι τυχαία η συγκέντρωση όλης της ΕΛ.ΑΣ και της Ε.Υ.Π. στην παρέλασή μας. Αυτό δεν έχει προηγούμενο. Αποσκοπούν στην καταστολή …

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και τα κόμματα της Αριστεράς είναι υποψήφιοι για να δεχτούν την επίθεση των φανατισμένων φεντεραλιστών. 

Οι αληθινές μάχες λοιπόν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δίνονται με συνείδηση ΕΛΛΗΝΙΚΗ, γνήσια πίστη, γαλήνιο πνεύμα, καθαρή ψυχή, λεόντεια θέληση και αυτό-οργάνωση για τις επικείμενες εκλογές ! Στην κάλπη και μόνο! ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ, ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ! Αναρτήθηκε από Ανεξάρτητοι Έλληνες .-

 **** - http://aneksartitoi-ellines.blogspot.com

 ****

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου